full screen background image
Search

ТАГ: ,

Lamborghini Perdigon Design Concept

Perdigon е продолжение на дизајнерскиот правец кој Lamborghini го воведе со Reventon Coupe и Roadster –...

Затегнување за Lamborghini Gallardo LP 560-4

Италијанскиот производител на супер-автомобили ги објави деталите околу најновото...

Мега галерија: Lamborghini Aventador

Денес на дневен ред дојде и една мега галерија на добро познатиот Lamborghini Aventador. Овојпат во...

Lamborghini Aventador Carbonado by Mansory

Mansory својот проект LP700-4 кој го претстави годинава во Женева, го направи уште полесен.

Underground Racing создаде Lamborghini Aventador со 1,200 коњски сили

Underground Racing, фирмата која го создаде Gallardo-то со 1,200 коњски сили што достигна брзина од 405...

Тјунирано Lamborghini Gallardo со 1,500 кс достигна 405 км/ч

Кога станува збор за брзински рекорд, силата е многу важна. Со 1,800 кс на коленестото вратило и...