АВТОбиографија – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: АВТОбиографија

АВТОбиографија: Тиберие Киријас и неговата безвременска Volkswagen Буба!

Денес во АВТОбиографија ќе зборуваме со Тиберие Киријас. Тиберие е сопственик на легендарна...

АВТОбиографија: Зборуваме со Александар за неговиот Suzuki Swift!

Денес во АВТОбиографија ќе зборуваме со Александар – кој својата пасија ја дели меѓу...

АВТОбиографија: Ана и нејзиното супер-кул мало MINI!

Денес во АВТОбиографија зборуваме со Ана – која е горда сопственичка на едно супер-кул MINI!

АВТОбиографија: Блажо Симоновски и неговото журка-на-тркала Peugeot 106 Rallye!

Денес во АВТОбиографија зборуваме со Блажо – човек кој за себе кажува дека е фанатично...

АВТОбиографија: Фантастичното Porsche 944 на Андреј Маглешев!

Денес во АВТОбиографија го имаме Андреј Маглешев кого го посетивме во Струмица за да го...

АВТОбиографија: Дино Стратров и неговата Opel Calibra Turbo

Денес во нашиот серијал наречен АВТОбиографија го имаме Дионис „Дино“ Стратров и неговата...

АВТОбиографија: Владимир Спировски и неговиот шармантен Fiat 500!

Серијалот наречен АВТОбиографија го продолжуваме со нашиот пријател Владимир Спировски и...

Од љубов кон автомобилите – го посетивме чичко Дионис Пашлаков!

Дионис Пашлаков е пензиониран професор по Биологија и главниот лик во документарецот...

АВТОбиографија: Беспрекорниот Volkswagen Golf од 1979 на Дарко Кузманов

Денес на CARclub стартуваме нешто ново – серијалот АВТОбиографија го започнуваме со Дарко...