Супер Тест – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Супер Тест

СУПЕР-ТЕСТ: Volkswagen Golf GTE 245 DSG – 100 километри за 80 денари?

Како што се покачуваат температурите, така се подобрува и ефикасноста на плаг-ин хибридниот...

СУПЕР-ТЕСТ: Volkswagen Golf GTE 245 DSG – Како е да се живее со плаг-ин хибрид во Македонија?

Започнуваме нешто поинакво и нешто интересно – ќе се обидеме да откриеме и да пренесеме...

СУПЕР-ТЕСТ: Toyota C-HR Hybrid – 10 кул детали кај C-HR

Нашето време со C-HR заврши, па решивме да се навратиме на некои од кул деталите кои ни...

СУПЕР-ТЕСТ: Toyota C-HR Hybrid – Колку малку може да троши C-HR?

Вистинскиот дом на C-HR е во урбаната џунгла – јапонскиот хибриден кросовер е „како дома“...

СУПЕР-ТЕСТ: Toyota C-HR Hybrid – А што е со одржувањето и гаранцијата?

Меѓу најчесто поставуваните прашања околу нашиот „долгорочен“ C-HR се токму оние околу...

СУПЕР-ТЕСТ: Toyota C-HR Hybrid – Хибрид на снег? Зошто да не!

Полека но сигурно навлегуваме во супер-тестот на хибридниот C-HR – по две седмици и неколку...

СУПЕР-ТЕСТ: Ќе поминеме три месеци со хибридниот Toyota C-HR

Хибридите стануваат реалност, дури и кај нас – и токму затоа ќе поминеме три месеци во...