full screen background image
Search

ТАГ:

Suzuki го изложи концептот Authentics во Шангај

Suzuki го претстави новиот Authentics концепт на овонеделниот автомобилски саем во Шангај.

Suzuki претстави нов SX4 во Женева

Јапонскиот производител го претстави новиот SX4 во Женева, за кој велат дека по барање на...

Нова џебна ракета од Suzuki – Swift Sport Concept

Веќе одамна сите очекуваме Suzuki да понуди нешто ново, брзо и агресивно од новата генерација...

C-Cross концепт – Новиот дизајнерски правец на Suzuki

Suzuki го претстави новиот S-Cross концепт на Парискиот автомобилски саем.

Suzuki Grand Vitara доби освежување

Suzuki ја претстави освежената Grand Vitara за Европскиот пазар на овонеделниот интернационален...