full screen background image
Search

ТАГ:

Continental го претстави својот концепт за одржливи пневматици

Во време кога сите производители посветуваат многу внимание на одржлива мобилност и...

Continental PremiumContact 6 се Best in Test според германскиот ADAC

Покрај признанието од германскиот клуб на автомобили – ADAC – Continental доби признанија и од...

Continental WinterContact TS 860 се најдобри зимски пневматици според германскиот Auto Bild

Зимските пневматици на Continental – моделот со ознака TS 860 – освоија победа во тест на...

Continental SportContact 6 се најдобри според германскиот Sport Аuto магазин!

Германскиот Sport Аuto спореди 9 различни спортски пневматици и Continental SportContact 6 беше...