full screen background image
Search

ТАГ: ,

BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo

BMW претстави една ексклузивна верзија на веќе луксузната 7-ка. Дизајнот е на Индонезискиот...

Kelleners Sport BMW M5 KS5-S

И Германците од Kelleners Sport направија стајлинг пакет за еден од најпосакуваните модели на BMW...

Rowen BMW Z4 – White Wolf Edition

Интересен пакет од Јапонците кои успеваат да ги направат поинтересни и Германските коли. На...

Утринска Гимнастика: BMW Zagato Coupe

Ако денот по утрото се познава, тогаш ова ќе биде одличен ден! Добро утро со BMW Zagato Coupe!

Новите BMW M3 и M4 ќе имаат реден шест-цилинричен турбо мотор

Во последниве месеци се ширеа различни гласини околу тоа што ќе се наоѓа во срцето на...

Премиера: BMW Zagato Coupe

Секогаш кога ќе се спомне името на Zagato, ние будно гледаме што се случува, затоа што...

Премиера: Освежување за BMW 7 – Мега Галерија

По четири години од нејзиното појавување на пазарот, BMW ја обнови нивната Серија-7 со...