full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: BMW 350D – серија 3 со мотор од M550D!

Што добивате кога во една обична Серија 3 ќе го сместите големиот турбодизел од BMW M550D?

Одговорот е – добивате одличен караван кој стига до 100 километри на час за 4.9 секунди и постигнува максимални 296 километри на час!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.