full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Концепти

Концепт: Volkswagen Cross Coupe прикажан во Токио!

Уште едно неочекувано изненадување во Токио – иновативниот Cross Coupe концепт на Volkswagent –...

Nissan Juke Nismo Sport Concept

По налудничавиот Nissan Juke R, за кој веќе пишувавме, Nissan ни ја претставува и Nismo Sport верзијата на...

BMW со i3 и i8 оди во Токио!

Баварците се подготвуваат за Токио, а нивната селекција ќе ја предводат концептите i8 и...

Скици од новиот Volvo XC90 се појавија на Интернет!

Се појавија првите скици од наследникот на успешниот теренец на Volvo – XC90!

Lord Vader, your transport has arrived. Го претставуваме NISSAN JUKE R!

Понекогаш налудничавите експерименти знаат навистина да не израдуваат. Што мислите за Nissan...

Small Sports EV & AC-X – Honda на салонот во Токио!

Honda со два нови концепти во Токио – спортскиот Small Sports EV како и хибридниот AC-X концепт!

Suzuki Regina – Адут на Јапонците за авто-салонот во Токио

На претстојниот авто-салон во Токио, Suzuki ќе претстави неколку концепти, а најинтересниот од...