Citroen Technospace – Предвесник на новиот Citroen C4 Picasso. – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Citroen Technospace – Предвесник на новиот Citroen C4 Picasso.

Пред неколку дена ви ги покажавме фотографиите од „уловениот“ Citroen C4 Picasso, а денес и официјално ви го претставуваме концептот на Citroen со футуристичко име – Technospace.

Французите не објавуваат никакви официјални податоци ниту информации за концептот, освен овие неколку фотографии. Сепак, најавуваат дека е предвесник на идниот C4 Picasso кој ќе почне да се продава во втората половина на 2013.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.