full screen background image
Search

ТАГ: ,

Видео: MINI – „The Britalian Job“

MINI по повод Олимписките игри во Лондон оваа година, направи краток филм кој е всушност и...

Видео: MINI – Светски рекордер во паралелно паркирање!

Каскадерот од Кина, Han Yue постави нов светски рекорд за паралелно паркирање, овој пат...