Утринска Гимнастика: Како изгледа производниот процес на новото Mini? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како изгледа производниот процес на новото Mini?

Несекојдневна можност да погледнеме како изгледа од почеток до крај производниот процес на новото Mini!

Утрото го започнуваме со несекојдневната можност да видиме како изгледа производниот процес на новото Mini – од првите делови кои се монтирани во фабриката, па сè до финалниот транспорт со воз и брод. Интересно е да се види што точно се случува со еден автомобил во првите неколку километри кога ќе ја напушти фабриката.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.