full screen background image
Search

ТАГ: ,

Најавен Hyundai Genesis Coupe R-Spec Track Edition за SEMA

Hyundai ја продолжува нивната долгогодишна соработка со ARK Performance за автомобилскиот Саем SEMA...

Потврден Hyundai i30 со три вати

Следејќи ги плановите на сестринската компанија Kia и нејзиниот Pro_Cee’d, Hyundai исто така...

Освежен Европскиот Hyundai Genesis Coupe!

Hyundai уште во Октомври ја прикажа освежената верзија на Genesis Coupe за Американскиот пазар, а сега...

Hyundai Zombie Survival Machine – Дали сте подготвени за апокалипсата?

Ако ја гледате серијата “The Walking Dead” тогаш сигурно знаете за што се работи, а ако не –...

Откриен Европскиот 2013 Hyundai Santa Fe SUV

Hyundai претстави нови детали и неколку фотографии од целосно новaта генерација Santa Fe, пред...