Тестови – Страница 29 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Тестови

Исто е, ама не е исто! (чин II-ри)

Конечно дојде време да го прикажеме и вториот чин од претставата „Исто е, ама не е исто!“, на...

Peugeot 508 – Французите ја научија лекцијата!

Веќе долго време Француските производители се обидуваат да им ги сплеткаат конците на...

Исто е, ама не е исто! (чин I-ви)

Многу пати до сега сме се сретнале со оваа фраза, или пак и самите ја имаме искористено во...

Volkswagen Amarok – Бизнис и задоволство во заедничко пакување.

Кога за прв пат слушнавме дека производителот на народни автомобили ќе проба да им ги измеша...

Најдобри патишта за возење – Козјак со SEAT LEON Cupra R!

Ја имавме привилегијата да го повозиме Seat Leon Cupra R и решивме со него да ја започнеме потрагата...