Mercedes-Benz ја најавува новата C-Class! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Mercedes-Benz ја најавува новата C-Class!

Германците очигледно не запираат со новитетите – само неколку месеци по новата S-Class, луѓето од Mercedes-Benz гордо ја најавуваат и новата C-Class!

Иако на краткото видео не се гледа многу, можеме да го препознаеме новото лице на новата C-Class, но и неколку интересни детали од екстериерот и ентериерот. Можеме да препознаеме неколку дизајнерски детали кои веќе ги познаваме од S-Class, но очигледно е дека посветиле и многу внимание на ентериерот. Се претпоставува дека новата C-Class ќе ја има својата премиера во Лос Анџелес следниот месец.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.