BMW се подготвува да ни ја претстави новата Серија 2! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

BMW се подготвува да ни ја претстави новата Серија 2!

Наследникот на 1-Series Coupe ќе се вика BMW Series 2, а со ова кратко видео BMW ја најавува и закажува премиерата на новиот модел.

За само неколку дена, односно на 25ти Октомври BMW ќе ги крене прекривките од новата Серија 2. Она што би требало да го очекуваме е модел базиран врз серијата 1, но во купе изведба. Краткотрајното видео за момент ја прикажува формата на моделот, но не открива повеќе од тоа. Погледнете за што се работи.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.