Утринска Гимнастика: Како Audi ги рекламира своите дизели во Америка? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како Audi ги рекламира своите дизели во Америка?

Дизелот не е толку распространет во Америка како што е во Европа – па сосем е разбирливо зошто некој може да помисли дека сте се збуниле кога точите дизел во вашиот автомобил.

Погледнете што се случува кога една дама ќе застане со своето Audi A8 до пумпата за дизел.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.