full screen background image
Search

ТАГ: ,

Smart Forstars Concept ги прикажува наредните модели

На овогодинашниот Саем во Париз, Smart ќе го претстави концептот Forstars, кој претставува...

Smart ForTwo Iceshine Edition

Smart можеби не ја зголемува понудата на автомобили, но затоа се грижи популарниот ForTwo да има...