dejan hristov – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Дејан Христов има визија за нова електрична генерација на Citroen CV

Македонскиот дизајнер го претстави своето најново дело – модерна реинтерпретација на...

Aston Martin Vanteon е најновото ремек дело на Дејан Христов

Македонскиот дизајнер Дејан Христов ја претстави неговата визија за поегзотичен наследник...

Дејан Христов ја претстави својата визија за нова генерација на Yugo

Независниот Македонски дизајнер Дејан Христов направи концептуален 3D модел за ново...

3D модел за 7-годишнината на концептот Ferrari CascoRosso

Македонскиот дизајнер Дејан Христов објави 3D рендери по повод 7-миот роденден на неговиот...

Дејан Христов ја претстави неговата визија за нови градски електрични возила на Stellantis

Како што ни најави во нашето интервју, Македонскиот дизајнер Дејан Христов ја објави...

ИНТЕРВЈУ: Дејан Христов – Македонскиот дизајнер на автомобили чии дела се познати ширум светот!

Ретки се моментите кога можеме да прочитаме дека зад некој успешен автомобилски дизајн стои...

Tesla Model C Concept – by Дејан Христов

Македонскиот дизајнер повторно ни подготви изненадување – Дејан Христов кој неодамна го...

Bugatti Galibier Concept на Дејан Христов!

Секогаш сме среќни кога некој Македонски дизајнер ќе направи нешто навистина креативно и...