Tesla Model C Concept – by Дејан Христов – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Tesla Model C Concept – by Дејан Христов

Македонскиот дизајнер повторно ни подготви изненадување – Дејан Христов кој неодамна го претстави Bugatti Galiber Concept, сега повторно на CARclub.mk. Овојпат, Дејан ја претстави својата најнова креација – Tesla Model C Concept!

Дејан Христов го претстави Tesla Model C Concept – новиот мал автомобил на Tesla. Се работи за електричен градски малишан кој освен економичност, нуди голема пракичност и модерен дизајн.

Модерниот дизајн е надоплнет и со неколку интересни дизајнерски решенија, како што се вратите на лизгање.

Мора да признаеме дека и овојпат Дејан Христов навистина не израдува и се надеваме на повеќе негови успеси во иднина и уште толку повеќе стории за него на CARclub.mkВо своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.