full screen background image
Search

CARclub Галерија: Mercedes-Benz 170S од далечната 1951-ва година!

Ретка привилегија е воопшто да се види еден ваков примерок, а ние имавме можност одблиску да запознаеме еден прекрасен Mercedes-Benz 170S, произведен во далечната 1951-ва година!

Веднаш се забележува дека во автомобилот е вложено многу труд, пот и љубов, и дека внимателно е работено на секој детал. Навистина сме горди што еден ваков редок и беспрекорен автомобил е внимателно реставриран токму во Скопје! Уживајте во фотографиите!

Фотографија: Дејан Маликовски

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.