Историјата на Mercedes SL во неколку минути! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Историјата на Mercedes SL во неколку минути!

Бидејќи сега знаеме скоро се за новата генерација на Mercedes SL, време да се вратиме малку наназад и да се потсетиме на легендарните модели кои и претходеа.

Новиот Mercedes SL е иновативен автомобил, но може да биде и екстремно скап. Тоа се должи на шест децении историја, престиж и луксуз. Погледнете како всушност Mercedes SL го заслужи своето место на врвот.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.