srt – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

2014 SRT Viper е збогатен со повеќе опции

SRT ја претстави новата Stryker зелена боја и Gran Touring пакетот со кои ќе го нуди Viper од годинава, на...

Галерија на денот: SRT Viper на HRE фелни

Дами и господа, вака изгледа врвен сериски автомобил од САД. За околу 100,000 долари добивате...

SRT Viper GTS-R се подготвува за враќањето во 24 Часа Le Mans

SRT ги објави плановите за големото враќање во Le Mans со два одлично подготвени Viper GTS-R...

Новиот 2013 SRT Viper излезе во продажба – Мега Галерија

Најновиот, најопасен и најбрз Американски мускулест автомобил, SRT Viper од Chrysler групацијата,...

Hennessey Performance Venom 1000 Twin Turbo

John Hennessey и неговиот тим го претставиjа првиот тјунинг пакет за новиот SRT Viper.

Chrysler ја подготвува Barracuda да го замени Challenger

Новиот спорстски бренд на Chrysler – SRT – се подготвува да ја прошири својата гама со уште...