Captain Marvel се подготвува за Avengers Endgame со Audi E-Tron! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Captain Marvel се подготвува за Avengers Endgame со Audi E-Tron!

Во најновото видео за новиот Avengers Endgame можеме да видиме како Captain Marvel ги добива најновите информации – а дел од новитетите е и Audi E-Tron!

Нема спојлери, ветуваме!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.