full screen background image
Search

ФОТО + ВИДЕО: CARclub.mk пред-одморски собир во соработка со Wurth!

Нашите пријатели од Wurth беа домаќини на последното CARclub дружење пред да започне сезоната на годишните одмори – ние се дружевме а луѓето од Wurth ни ги презентираа своите продукти. Погледнете како поминавме!

Околу 50-тина автомобили ни се придружија на паркинг-просторот пред објектот на Wurth, а дојдоа и нашите пријатели од Mazda и Seat кои им овозможија на присутните да ги разгледаат (и повозат) малата MX-5 и одличниот Leon FR TDI. Се дружевме, си ги покажувавме автомобилите, дискутиравме за разно-разните случки и искуства – и сето тоа во рамките на објектот на Wurth.

Нашите домаќини ни претставија дел од продуктите кои ги нудат а се наменети за автомобилите, а ни покажаа и дел од алатите кои ги нудат. Бидејќи секогаш го препорачуваме квалитетот, со задоволство ги препорачуваме Wurth и благодариме за укажаното гостпримство! Најавуваме уште дружење во иднина!

Фотографија: Дејан Маликовски

Фотографија: CARclub.mkАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.