full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Аеродинамиката на новиот Mercedes-AMG GT R

Монструозниот AMG GT R влече инспирација и технологија директно од тркачката GT 3 верзија, а огромен удел во перформансите има и напредната аеродинамика на новиот „Ѕвер од Зелениот Пекол.“

Новиот Mercedes AMG GT R е помалку или повеќе тркачки автомобил легализиран за возење на улиците. Дознајте повеќе за активните и пасивните системи за аеродинамика кои се дел од овој монструозен автомобил!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.