Ексклузивно: Мега-галерија од автомобилскиот саем во Женева! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ексклузивно: Мега-галерија од автомобилскиот саем во Женева!

Благодарение на наши пријатели кои имаа можност да го посетат автомобилскиот саем во Женева ви нудиме ексклузивна мега-галерија од автомобилите кои таму беа изложени!

Пријатели на CARclub го посетија автомобилскиот саем во Женева, па ни обезбедија ексклузивни фотографии од автомобилите кои таму беа изложени! Уживајте во прекрасните примероци, а ние им се заблагодаруваме на нашите „шпиони“!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.