Кој е најдобриот автомобил во светот? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Кој е најдобриот автомобил во светот?

Нашите колеги од британскиот CAR Magazine решиле да го најдат најдобриот автомобил во светот, а него го бараат меѓу Ferrari FF, Rolls Royce Phantom, Bentley Mulsanne, Aston Martin Rapide и новиот Range Rover.

Иако  споредбата не е на модели кои припаѓаат во истата класа, сепак моделите имаат некаква поврзаност – луксузот, перформансите, имиџот и брендот. За жал, во видеото нема да го дознаете победникот, но ќе имате интересна тема за размислување.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.