Acura NSX Concept во црвено издание! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Acura NSX Concept во црвено издание!

Новиот концепт на Acura NSX ни го привлекува вниманието, каде и да се појави. Луѓето од Honda сега ни претставуваат и црвена верзија, која уште повеќе ни ја подгрева страста!

Веќе пишувавме за новата Acura NSX и нејзиниот напреден и иновативен погон, но сега можеме едноставно да поуживаме во футуристичкиот автомобил, во нашата омилена боја! Да не пишуваме повеќе – уживајте во Јапонското чудо наречено NSX.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.