Неделно Кино: Mechanical Synfonica – Audi RS5 vs BMW M3! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Неделно Кино: Mechanical Synfonica – Audi RS5 vs BMW M3!

FORMAT67.NET се едни од нашите омилени креатори на интересни видеа со возила. Во нивното најново издание, тие решија да ја спојат класичната музика со Audi RS5 и BMW M3!

Да не должиме многу, уживајте!

MECHANICAL SYNFONICA from FORMAT67.NET on Vimeo.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.