Концепти – Како можеше да изгледа Peugeot 208? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Концепти – Како можеше да изгледа Peugeot 208?

Секогаш е интересно кога можеме да видиме зад кулисите и да видиме како можел да изгледа еден автомобил кој веќе е подготвен за сериско производство.

Овој пат, ја имаме можноста да видиме неколку концептни скици од Peugeot 208. Дали и колку се подобри од серискиот модел е работа на вкус, но нам секако ни се допаѓаат! Уживајте!

Голема благодарност до Fic_CC од нашиот форум, кој ги пронајде овие одлични концептни скици.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.