zastava – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

ВИЗИЈА: Mладиот дизајнер Mihael Merkler го замислува Yugo GT 5000

Младиот дизајнер Mihael Merkler на својот BeHance профил објави скици за тоа како тој замислува дека...

Утринска Гимнастика: Zastava 101 на Nürburgring!

Пред неколку дена на нашата Facebook страница објавивме фотографија од вистинска егзотика на...