full screen background image
Search

ТАГ:

Италија ќе инвестира 1 милијарда евра во нова фабрика за батерии со Stellantis

Извори блиски до Ројтерс изјавија дека владата на Италија ќе намени 1 милијарда евра за...

Stellantis и Foxconn ќе соработуваат на високо-технолошки решенија

Новата стратешка соработка меѓу гигантите Stellantis и Foxconn ќе се фокусира на технологиите во...

Сите брендови под капата на Stellantis ќе добијат нова шанса за успех

Stellantis ја препознава високата вредност и богатата историја на иконските брендови – и...

Спојувањето на FCA и PSA е конечно финализирано. Добредојде Stellantis!

Компаниите PSA и FCA конечно го завршија спојувањето во групацијата Stellantis, која сега е...