full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Времеплов

Времеплов: Историјата на Ford Fiesta

Денес ќе ве вратиме назад низ времето, потточно во 1972 година кога се раѓа идеата за мал,...

50 години Alfa Romeo Giulia!

Alfa Romeo деновиве ќе ја прослави 50-годишнината на еден од моделите кој остави траен белег во...

SAAB – Ретроспектива и збогување..

Бидејќи навистина го сакаме SAAB, решивме да направиме една ретроспектива на неговата...

Среќен роденден XJ220!

Небаре вчера беше денот, кога трчавме до најблиската трафика со парите за ужинка од мама и...

Топ 10 најчудни врати на возила!

Некако се навикнавме да гледаме чудни врати на разно-разни концептни возила, но и на модели...

Volvo P1800 – Шведски заводник!

Запрашајте се себеси – на што прво помислувате кога ќе помислите на Volvo? Скоро со сигурност...