full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Концепти

McLaren 720S GT3X носи ново ниво на тркачки перформанси

Новиот 720S GT3X претставува што може McLaren да направи од тркачки автомобил – доколку не...

Toyota го најавува наследникот на малиот Aygo со концептот Aygo X Prologue!

Toyota официјално потврди дека и понатаму ќе нуди мал градски автомобил – но Aygo ќе биде...

Škoda виртуелно го рекреираше омилениот Чехословачки транспортер за 21-виот век

Škoda им даде задача на своите дизајнери да погледнат во нивната историја и да направат...

Lexus со нов електричен концепт ја најавува својата иднина

Јапонскиот луксузен бренд наскоро ќе претстави концепт за електрично возило, кое пак ќе...

Концептот Bigster го најавува големиот SUV на Dacia

За време на вчерашната презентација, Groupe Renault го претстави и концептот Bigster – со кој го...

Италијански дизајнер ја претстави својата визија за реинкарнација на Lancia Delta S4

Најновиот концепт за нова генерација на Delta јасно кажува дека сеуште се силни симпатиите кон...

Porsche Vision E Concept е визија за електричен тркачки суперавтомобил

Porsche го претстави концептот кој ја прикажува визијата на брендот за идеален електричен...

3D модел за 7-годишнината на концептот Ferrari CascoRosso

Македонскиот дизајнер Дејан Христов објави 3D рендери по повод 7-миот роденден на неговиот...

Дејан Христов ја претстави неговата визија за нови градски електрични возила на Stellantis

Како што ни најави во нашето интервју, Македонскиот дизајнер Дејан Христов ја објави...

MINI работи на концепт за електричен Cooper JCW!

MINI се концентрира на развојот на електричната мобилност – а врв на таа понуда ќе биде...

Porsche 906 Living Legend – Концепт за ретро инспириран тркачки автомобил

Porsche ја претстави визијата 906 Living Legend, создадена во 2005, која е инспирирана од тркачкиот...

Porsche Vision 916 Concept е визија за минималистичко спортско купе

Германскиот бренд го објави концептот Vision 916, кој претставува електричен спортски автомобил...

Porsche Vision 920 е несудениот наследник на 919 Hybrid

Прикажан во новата „Porsche Unseen“ книга на производителот, Vision 920 е тркачки автомобил во...

Новиот Civic пристигнува следната година, Honda го прикажа скоро-готовиот „прототип“

„Прототипот“ кој го покажа Honda е всушност скоро 99% идентичен со финалниот автомобил – кој...