full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ford Mustang Shelby GT350 вреска на Dyno!

Погледнете (и слушнете) како изгледа и звучи Ford Mustang Shelby GT350 кога е прикачен на динамометар!

Новиот Shelby GT350 има повеќе од 500 коњски сили, и изгледа и звучи одлично! Погледнете и слушнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.