full screen background image
Search

Вечерно Кино: Lotus Exige Sport 350 на тркачката патека!

Нема подобро оружје кое можете да го имате на тркачката патека – Exige Sport 350 има 350 коњски сили, тежи само 1125 килограми и постигнува „стотка“ за само 3.7 секунди!

Со намалување на тежината за дополнителни 51 килограм, новиот Exige Sport 350 одлично ја следи „Light is Right“ мантрата! Уживајте во звуците на Lotus Exige Sport 350!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.