full screen background image
Search

НАСТАН: Четврта изложба на класични автомобили – Битола 2015!

На 10ти Мај оваа година ќе се оддржи четвртата изложба на класични автомобили – Битола 2015. Организаторите ги покануваат потенцијалните учесници, но и сите заинтересирани посетители да присуствуваат на овој веќе традиционален настан!

Настанот е во организација на клубот Retro Freaks од Битола, и оваа година ќе се случи неговото четврто издание. На досегашните изложби можеа да се видат навистина ретки и неседкојдневни автомобили, па истото го очекуваме и оваа година. Ние ќе бидеме таму, а ве покануваме и виде да ја посетите оваа изложба. Се гледаме во Битола, а во меѓувреме погледнете ја нашата галерија од минатогодишниот настан!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.