full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Peter Schreyer зборува за новата KIA Optima!

Дозволете му на Peter Schreyer – главниот дизајнер на KIA – да ви објасни нешто повеќе како за брендот, така и за новата KIA Optima!

Еден од најважните детали кои ги потенцира Peter Schreyer е дека компанијата која ја познававме пред 5 или 10 години, веќе не постои – трансформацијата на KIA е толку екстензивна. Господинот Schreyer е навистина горд на она што корејскиот производител го постигна. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.