full screen background image
Search

МЕГА ГАЛЕРИЈА: Classic Car Show Битола 2014

Денес во Битола се оддржа третата по ред битолска изложба на класични возила. Погледнете ја нашата мега-галерија од настанот и видете ја тамошната атмосфера, како и автомобилите кои беа таму изложени!

На изложбата имаше неколку автомобили кои досега се немаат појавено на ниту еден македонски настан. Изложбата помина одлично, ние им честитаме на организаторите од Retro Freaks BT и им посакуваме уште вакви настани во иднина!

Фотографија: Михајло СтојановскиАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.