full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Два примероци на Dodge Challenger SRT Hellcat ги горат задните гуми!

Веќе пишувавме за Challenger SRT Hellcat – мускулестиот автомобил со 707 коњски сили! Погледнете како изгледа, но уште поважно – како звучи – кога два примероци ги горат задните гуми!

Два примероци на Dodge Challenger SRT Hellcat. Вкупно 1414 коњски сили. Кажавме доволно.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.