full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како се снимаше исфрлањето автомобили од авион во Furious 7!

Во очекување на премиерата на Furious 7 се појавуваат нови промотивни видеа – а денес ќе погледнеме малку зад кулисите да видиме како навистина биле исфрлени вистинските херои во филмот од авион!

Неодамна имавме можност да ја видиме сцената за која денес зборуваме, но денес имаме можност да погледнеме малку зад кулисите и да видиме што сè било дел од снимањето на оваа сцена – од авионот и автомобилите, па сè до камерманите каскадерите и помошните возила. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.