full screen background image
Search

Вечерно Кино: Една од највозбудливите сцени од новиот Furious 7!

Наскоро во кино-салите ќе пристигне седмото продолжение на еден од најследените серијали меѓу автомобилските ентузијасти – Fast & Furious!

Вечерва можеме да ја погледнеме една од најинтересните сцени во филмост – сцената кога главните ликови излетуваат од авион во движење, на неколку илјади метри над земјината површина – во нивните автомобили, секако!

Furious 7  ќе пристигне во кино-салите на почетокот на Април!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.