Opel / Vauxhall Adam Light Show – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Opel / Vauxhall Adam Light Show

Британскиот огранок на GM – Vauxhall подготви интересен начин да го претстави малиот Adam пред потенцијалните купувачи.

Adam е намалиот член на семејството на Vauxhall и Opel, и до сега покажува одлични резултати. Погледнете го интересниот начин кој GM го избра за да го промовира овој мал, градски автомобил.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.