BMW X6M Diesel – Претставувањето продолжува.. – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

BMW X6M Diesel – Претставувањето продолжува..

Пред неколку недели го видовме првото видео за BMW X6M Diesel, а денес ќе го видиме и второто..

Сеуште не ги знаеме официјалните податоци, но се шпекулира за три-турбо дизел со 380 (или повеќе) коњски сили! Всушност, погледнете што луѓето од BMW M GmbH имаат да кажат!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.