Утринска Гимнастика: Звуците на новиот BMW M5 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Звуците на новиот BMW M5

Додека го пиете утринското кафе, ви препорачуваме да го видите (и уште поважно, да го слушнете) новото BMW M5!

Подолу имате скоро две минути одлично аудио-визуелно задоволство!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.