full screen background image
Search

ТАГ: ,

Fisker EMotion – новиот модел на познатиот играч ветува автономија од 650 километри

Многумина ќе го препознаат името Fisker – поранешниот дизајнер кој основа своја...

Запознајте го Thunderbolt – Aston Martin според Henrik Fisker!

Зад Henrik Fisker стојат модели на BMW, Aston Martin, Tesla, како и неговите Fisker Automotive автомобили – но овој...