fca – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: , , , ,

Спојувањето на FCA и PSA е конечно финализирано. Добредојде Stellantis!

Компаниите PSA и FCA конечно го завршија спојувањето во групацијата Stellantis, која сега е...

PSA и FCA официјално се согласија да се спојат

Новиот автомобилски гигант кој ќе биде резултат на спојувањето меѓу Groupe PSA и Fiat Chrysler Automobiles...

Renault размислува да го намали уделот во Nissan само за да успее договорот со FCA

Wall Street Journal пренесува дека францускиот бренд е подготвен да го намали уделот кој го има во...