Volvo Ве кани на Freedom to Move – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Volvo Ве кани на Freedom to Move

Деновиве во Скопје ќе биде Freedom To Move караванот на Volvo – каде ќе можете одблиску да ги погледнете, да ги запознаете, па и да ги повозите моделите на Volvo.

За прв пат во Македонија, шведскиот бренд ќе се претстави со специјално дизајниран Pop Up Showroom – мини салон кој ќе биде поставен на платото пред Skopje City Mall (од страната на Play Cafe), во кој ќе биде изложен најпродаваниот модел во моментот: Volvo XC40, a за посетителите и потенцијалните клиенти во текот на сите три дена ќе бидат достапни за тест возење сите модели на Volvo Cars кои се достапни на пазарот и тоа во сите изведби.

Сите посетители можат да закажат тест-возење и на лице место, но во секој момент можат да закажат и онлајн преку страницата: https://www.volvocars.com/mk/freedom-to-move каде можат да се најдат и сите дополнителни информации за Freedom to Move кампањата.

Во оваа прилика, за првпат ќе имате можност да се запознаете со новите модели на Volvo: S60 и V60 CC кои ќе бидат во продажба во нашата земја веќе од следната недела.

Тест флотата вклучува:

  • V40 D2 Inscription
  • XC40 D3 A Momentum
  • XC40 T3 Intro
  • XC60 D4 A AWD Momentum
  • S90 D3 A Business
  • S90 D4 A R-Design
  • S60 T5 A R-Design
  • V60 CC D4 A Momentum
  • V60 D3 A Momentum
  • XC90 D5 A AWD Inscription


Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.