full screen background image
Search

Ford ја подготвува новата Kuga за премиера на 2ри Април!

Ford се подготвува за Go Further настанот во Амстердам, каде ќе ја претстави и новата Kuga!

Тековната Kuga се произведува веќе седум години и е навистина значаен модел за Ford. Соодветно на тоа, новата, трета генерација која треба да биде претставена идната седмица го добива сето можно внимание – Ford веќе започна да ја најавува.

Сега за сега имаме само супер-кратко видео каде можеме да забележиме некои детали. На пример, гледаме дека Kuga ќе има хоризонтални предни светла кои наликуваат на оние кај Focus, а ќе добие и кружен контролер за автоматскиот менувач. Наскоро ќе знаеме повеќе, а во меѓувреме…Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.