Црвениот карван на Milwaukee алатите деновиве е во Скопје! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Црвениот карван на Milwaukee алатите деновиве е во Скопје!

Големиот црвен карван на Milwaukee алатите – благодарение на македонскиот застапник Еуроимпекс – од денес па до крајот на оваа седмица ќе биде во Скопје!


Еуроимпекс во своето 27 годишно работно искуство, бележи раст развој и успешно стопанисување во различни области вклучувајќи ги сите брендови кои ги застапува. Работењето на компанијата е фокусирано кон сите брендови подеднакво: Total масла, Valvoline масла, Banner акумулатори, 4 брендови на алати (Bahco, Irimo, Millwaukee и AEG), професионален тјунинг на возила со CSS, Alientech, Ragazzon и Vogtland, Ловиштето Ниџе, Јапонскиот бренд Toyo Tires, а Peugeot брендот покрај Македонија, го застапува и во Србија, Црна Гора, Косово и Албанија.

„Во текот на годините, како компанија развиваме стабилни деловни односи како со производителите, така и со клиентите, креирајќи нераскинливи врски на лојалност. Оваа година Еуроимпекс прославува 10 години како Генерален увозник на македонскиот пазар за брендот Milwaukee – електричен и акумулаторски алат. Имено кога станува збор за алати за професионална и приватна употреба, покрај Milwaukee, Еуроимпекс е генерален застапник и на други 3 веќе познати брендови како што се: Bahco, AEG I Irimo. Овие брендови заедно со брендот Milwaukee ја истакнуваат компанијата Еуроимпекс како број еден во продажба на алатите во Македонија“ – изјави Ана Николоска, маркетинг асистент во Еуроимпекс

Milwaukee Electric Tool Corp. е водечки индустриски производител на рачен електричен и акумулаторски алат и прибор, наменет за тешки услови на работа за професионални корисници ширум светот.

„Од своето основање во 1924 година до денес, Milwaukee е фокусиран на една визија: да се произведуваат најдобрите тешки електричен и акумулаторски алат и прибор достапни на професионалниот корисник. Milwaukee прв започнува со сервисирање и поправка на алатките. Така и ние во нашата компанија Еуроимпекс, покрај продажбата на алати имаме и свој сервисен центар за алати и машини. Се со цел да можеме да излеземе во пресрет на различните потреби на лицата чии работни задачи се поврзани со физички напор, а секогаш очекуваат алатите кои ќе ги употребат да се карактеризираат со трајност, сигурност и прецизност или со еден збор Milwaukee. Денес, името на Milwaukee се залага за највисок квалитет, издржливи и сигурни професионални алатки. Да се работи со алатките на Milwaukee на одреден начин претставува задоволство и привилегија. Зад името Milwaukee се крие најдобриот квалитет, најдобрата достапност и најдобрата исплатливост за парите што сте ги вложиле“ – изјави Роберт Анастасов, директор на секторот алати во Еуроимпекс

Како дел од прославата на 10 годишнината на брендот Milwaukee на македонскиот пазар, на присутните им беше овозможено да се дел од „Големата црвена промоција“ во која Piotr Kuciapski од Milwaukee ги промовираше акумулаторските брусалки, дупчалки и други специфични алати од програмата на Milwaukee. Специјалното демо возило е лоцирано во кругот на компанијата Еуроимпекс, на Трета македонска бригада во периодот од 5-7 јули 2017, каде сите корисници и љубители на квалитетен алат ќе имаат можност да се запознаат со големата палета на производи, како и со новите напредни технологии.

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.